bc_cover.png

Bass Camp palaa!

Bass Camp GRL PWR - Haku käynnissä

Vuonna 2010 perustettu Bass Camp palaa muutaman vuoden tauon jälkeen. Tänä vuonna järjestetään kaksi workshop-kokonaisuutta, yksi keväällä ja syksyllä. Kevään workshop on nimetty GRL PWR ja on nimensä mukaan tällä kertaa vain tytöille.

“Monessa asiassa en kannata sukupuolten erittelyä, mutta räppääminen ja dj hommat on perinteisesti niin miesvoittoisia, että ajattelimme järjestää ensimmäisen workshopin vain tytöille jotta he pääsevät rauhassa tutustumaan räppäämiseen, biisien kirjoittamiseen ja dj hommiin ilman poikien mahdollisesti aiheuttamaa lisäpainetta” - Ville Tikkanen, Bass Campin perustaja.

Kokonaisuus koostuu kymmenestä workshopista 28.5 - 20.6 välillä, painottuen sunnuntai päiviin ja maanantai iltoihin. Workshopit huipentuvat nuorten esiintymiseen Bassline Festivaleilla kesäkuun puolessa välissä. Eli jos olet 15 - 20 v tyttö ja haluat oppia räppäämistä, biisien kirjoittamista tai dj-hommia Suomen eturivin artistien opissa, niin hae mukaan TÄSTÄ.

Dj-ryhmää luotsaa yli 15 vuotta levyjä soittanut mm. Bassoradion Rap Scholar ohjelmasta ja Dope HKI dj-kollektiivista tunnettu Dj Double M. Rap-ryhmää taas kirittää, itsekkin Bass Camp lähtöinen SONNY. Sonny on Bass Campin jälkeen tehnyt merkittävää uraa mm. Töölön Ketterän kanssa, julkaissut omaa materiaaliaan Universalin kautta ja kirjoittaa biisejä monille muille artisteille. Ensimmäiseen workshoppiin saadaan myös kansainvälisiä vieraita, kun DRE ja PC tulevat kertomaan omat tarinansa suoraan Rio De Janeiron faveloista. Jokaisessa workshop päivässä on artistivieras, jotka julkistetaan 15.5. Aikaisempina vuosina vieraina ovat olleet mm. Pyhimys, Gracias, Solonen & Kosola, Kube, Tuuttimörkö, Saara Aalto, Dj Orkidea, Särre, Dj Orion, Mista -S, Iisa Pykäri, Super Janne, Mikko Kouki, Asa, Reginan laulaja Iisa Pykäri, Dj Polarsoul sekä dj- maailmanmestari, irlantilainen DJ Flip + monta muuta.

Workshopit järjestetään Valkoisessa Salissa Aleksanterinkatu 16